Ruimte Info & Diensten

Over

Door te kiezen voor Médiacité, geniet u ook van vele diensten van onze ruimte Info & Diensten, die zich in de buurt van Kiabi bevindt.

Ons personeel staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden tijdens de uitgebreide openingsuren van het centrum. In deze ruimte vindt u ook de volgende diensten:

 

Een online aankoop of verkoop?
Verzend en ontvang uw pakketten gemakkelijk met één van onze vijf partners: UPS, GLS, Bpost, Homerr of Mondial Relay.
Het is ook mogelijk om uw zendingen rechtstreeks ter plaatse voor te bereiden.

Onmiddellijk uw online aankopen passen?
Gebruik ons pashokje om onmiddellijk uw online aankopen te passen. Indien nodig kunt u zo direct uw aankoop terugsturen of deze combineren met een artikel uit ons uitgebreide commerciële aanbod. 

Een vestiaire om uw aankopen, tassen en jassen te bewaren?
Voortaan kunt u uw persoonlijke bezittingen of uw reeds betaalde aankopen gratis in onze vestiaire achterlaten. Iets om uw armen te verlichten voor een aangenamere tijd in Médiacité!

Een Médiacité-cadeaukaart?
Met de Médiacité-cadeaukaart kiest u voor de 100 % vooraf betaalde shoppingkaart met een budget naar keuze! Of het nu voor een verjaardag is, een huwelijkscadeau of gewoon een bedankje, de Médiacité-cadeaukaart brengt altijd een lach op iemands gezicht.
NIEUW - betaal ook cash! 

Uw munten van de app van Médiacité inwisselen?
Dat doet u ook hier! Ga ter plaatse met uw telefoon om de munten in uw bezit in te wisselen tegen een dag gratis parkeren of de aanbieding van de maand.

Ontdek de app van Médiacité


Documenten af te drukken of te digitaliseren?
Ons team zal gratis tot 10 vellen voor u scannen, kopiëren en afdrukken. In geval van bijkomend drukwerk zullen de volgende tarieven van toepassing zijn:
  • 0,05€ per pagina in zwart-wit
  • 0,20€ per pagina in kleur
De gescande documenten worden u per e-mail in .pdf toegestuurd.

Uw foto’s laten afdrukken?
Daar dient onze printterminal voor! Verstuur uw foto’s via bluetoothverbinding of USB-stick, SD-kaart of memory stick en kies uw afdrukwensen (traditionele fotoafdrukken, fotolijst, kalender, ...).

Een pasfoto nodig?
Onze photomaton is toegankelijk tijdens de openingsuren van de ruimte. Met Bancontact of contant, kom direct ter plaatse om de nodige foto’s te nemen.

Is de batterij van uw telefoon leeg?
Is de batterij defect? Médiacité beschikt over tal van draagbare opladers die u gratis mag lenen.
Hiervoor hoeft u enkel het daarvoor bestemde formulier in te vullen en uw identiteitskaart als waarborg bij ons achter te laten.

Een rolstoel?
Rolstoelen zijn gratis ter beschikking van hulpbehoevenden. Hiervoor hoeft u enkel het daarvoor bestemde formulier in te vullen en uw identiteitskaart als waarborg bij ons achter te laten.

Uw kinderen meenemen naar Médiacité?
Kinderwagens worden gratis ter beschikking gesteld van ouders voor hun kinderen vanaf de geboorte (max. 15 kg).
Hiervoor hoeft u enkel het daarvoor bestemde formulier in te vullen en uw identiteitskaart als waarborg bij ons achter te laten.

De veiligheid van uw kinderen verzekeren?
Armbandjes met naam worden gratis tot uw beschikking gesteld. U schrijft er uw contactgegevens op en wij maken deze vast aan de pols van uw kind voor een winkelervaring in alle rust.

Post te versturen?
Geef deze ter plaatse af en ons team zal deze dezelfde dag nog afgeven bij Bpost.

Dopjes, batterijen of gloeilampen weg te gooien?
Duurzame ontwikkeling is een kernwaarde voor Médiacité. Daarom verzamelen we plastic dopjes (voor de vzw Vrienden der Blinden), batterijen (voor Bebat) en gloeilampen (voor Recupel).

Wilt u een mening of een suggestie geven?
Wij luisteren naar onze klanten. Aarzel niet om ons uw mening te geven, zowel positief als negatief. Dit zal ons helpen om de dagelijkse werking van het centrum te verbeteren.

Gewoon informatie nodig?
Ons personeel staat uiteraard tot uw beschikking voor informatie. Al dan niet over het centrum. Wij kunnen bijvoorbeeld een taxi voor u bellen, u informeren over gevonden voorwerpen of u helpen de stad Luik te ontdekken.

 

Openingstijden

maandag 10:00 - 20:00
dinsdag 10:00 - 20:00
woensdag 10:00 - 20:00
donderdag 10:00 - 20:00
vrijdag 10:00 - 21:00
zaterdag 10:00 - 20:00
zondag Fermé

Cadeaubon

De Médiacité Cadeaubon is de juiste keuze voor veel winkelplezier!

Meer informatie