GEEF HAAR HET HUWELIJKSAANZOEK VAN HAAR DROMEN

Het is een grote primeur bij Médiacité. Een ongelooflijk romantische wedstrijd. En is Valentijn niet de  beste periode om je hiervan in kennis te stellen... In samenwerking met L'Effet Wouaw zijn er bij Médiacité op 14 en 15 februari er zo maar eventjes drie huwelijksaanzoeken gepland. Je zou voor minder een romantische ziel worden! 
Jij kunt er één van winnen. Omdat koppels heel vaak verschillen in wat ze willen doen, stellen we 3 thema's voor om uw hartendief te verrassen. Je aanzoek kan romantisch, heel modern of 'door de maag' gaan... We zorgen voor alles. Verlovingsring, decor, setting, muziek, foto's, noem maar op... Niets wordt aan het toeval overgelaten om van je aanzoek een onvergetelijke gebeurtenis met dito souvenirs te maken. 
Om te winnen is echt niet veel nodig: afspraak op onderstaande wedstrijdpagina waar je ons in een korte video alleen moet vertellen hoe je elkaar hebt ontmoet. En voor wie verlegen is, je mag best een verhaal verzinnen! Wees dus creatief om de aandacht van de jury te trekken...


INSCHRIJVINGEN

 

Einde wedstrijd: 2 februari om 23 uur.
Dit onvergetelijke aanzoek wordt aangeboden door de handelaars van Médiacité met bijzondere participatie van Break Time, Media Markt, Histoire d'Or en JC Decaux in samenwerking met de Luikse Event & Wedding designer L'Effet Wouaw. Alle decors en settings van L'Effet Wouaw zijn te zien op hun Facebook-pagina.

 

In samenwerking met

en