Uw pakjes worden in een oogwenk geleverd!

Contenu

Médiacité breidt haar diensten uit!

U hebt ze waarschijnlijk reeds opgemerkt. In de parkeergarage Natalis tussen de Piazza en de Infobalie van het centrum zijn talrijke postvakken geplaatst. Maar waarover gaat het nu precies?

De pakjesautomaat van bpost biedt u de mogelijkheid om uw online aankopen hier te laten aankomen. Hoe werkt het? Het volstaat om op het moment van uw aankoop een pakjesautomaat van bpost te selecteren. De bezorger plaatst uw pakje dan in een postvak dat alleen u kunt ontgrendelen met een QR-code die u op het moment van de levering via e-mail ontvangt.

Met deze nieuwe optie hoeft u niet thuis te blijven om uw pakje in ontvangst te nemen. Médiacité biedt u de mogelijkheid om uw aankoop op een geschikt moment tijdens de uitgebreide openingsuren af te halen.

Niet tevreden over uw aankoop? Het volstaat om het retouretiket te gebruiken, de QR-code te scannen en het pakje terug in het geschikte postvak te plaatsen. Wilt u nog iets kopen? Dan bent u aan het juiste adres. Kom en ontdek de talrijke winkels van Médiacité. Er is voor ieder wat wils!